KaaPS Ladies - SC Wolves 4-0

21.08.2017

Metsästyskauden alettua, fasaanittaret lähtivät kotikentällään metsästämään Paraisten susilaumaa. Heti alkuvihellyksestä lähtien, koko joukkueella oli aivan mieletön taistelutahto päällä. Vaikka joukkueella oli ainoastaan yksi vaihturi, niin väsymystä ei näkynyt kenenkään jaloissa. Kati aloitti maalinteon jo 11. minuutilla. Ensimmäisellä puoliajalla tehtiin vielä 2 maalia susien verkkoon. Asenne oli kohdallaan ja itseluottamusta kertyi onnistumisten myötä. Pientä pelkoa oli kuitenkin ilmassa, että liika iloisuus menestyksestä kostautuisi toisella puoliajalla. Joten yhdessä päätettiin puoliajalla että jatketaan ns. 0-0 tilanteesta... Mutta ei pelkoa, peli jatkui fasaanittarien ylivoimaisella pelin hallinnalla. Pakkilinja ja Katja maalissa pitivät Wolvesin vaarallisimman pelaajan kurissa ja siihen heidän hyökkäysyritykset tyssäsivätkin.
Matsin kohokohta tuli 42. minuutilla kun Enni veti “once in a lifetime” vedon Wolvesin maaliin.