KaaPS Ladies- LTU 2-3

02.05.2018

Illan peliin lähdettiin jännittäväisin mielin. Ei välttämättä itse vastustajan takia, vaan enemminkin ajatus viime myöhäispelin valojensammumis- episodin takia. Ladyja oli taas komia kokoonpano paikalla ja alkulämmittelyn aikana mieli tuntuikin nousevan todella keskittyneen iloiseksi.

Peli alkoi tasaisin kamppailun. LTU:lla oli upeita syöttöjä, joita KaaPSin ladyt joutuivat hieman kateellisina vierestä ihmettelemään. Fasaanien nälkä oli kuitenkin nähtävissä, jonka seurauksena moni kaksinkamppailu ja ensikosketus palloon oli ensiluokkaista. Olivat ladyt tainneet muutenkin syödä superlinnunsiemeniä aamulla, koska pelisuoritukset alkoivat olemaan kaikkea muuta kuin harrastesarjan tasoa. Niin laidat kuin pakit antoivat upeita puolen vaihtoja/pysty syöttöjä, joista jokainen hyökkääjä pääsi vuorotellen onneaan kokeilemaan LTU:n tolppien väliin. Ellikin kävi useampaan otteeseen pyssyään laulattamassa, mutta tuloksetta valitettavasti. Myöskin Tanjan upeasta kulmasta saatiin läheltä piti tilanne, kun Martsu kävi päälakeaan esittelemässä LTU:n pakistolle. Kaikista ensimmäisen puoliajan yrityksistä huolimatta (tolpat kilisivät jo tässä kohtaa taukoamatta), LTU onnistui tekemään upean vastahyökkäyksen, josta onnistuivatkin maalitilit aukaisemaan.

Toinen puolisko alkoi hyvin fiiliksin 0-1 tappioasemasta huolimatta eikä taktiikkaakaan tarvinnut hiota lainkaan. Sama tasainen vääntö jatkui näiden kahden paikallisjoukkueen välillä. Maalinnälkäiset fasaanit yrittivät kaikkensa hyökkäyksien rakentamisen eteen, ja tämä hieman kostautuikin LTU:n tekemällä toisen nopean vastahyökkäyksen. Hyökkääjä pääsi laukomaan tarkan alakudin Fasaanien verkkoon. LTU onnistui myös pikaisesti tämän jälkeen tekemään 3-0 maalin, josta ei suinkaan Fasaanien mieli laskenut vaan tästähän vasta soidinmenot alkoivat. Oli puolen vaihtoja, upeita pystyjuoksuja (kunniamerkintä Elli, Nora ja Mari), Riikka mennä tykytti höyryjunan lailla ylös ja alas (vetojakin käytiin laukomassa), kulmapotkut oli ammattilaisen tasoa, jossa jokainen lady teki upeita juoksuja maalille (Kati varsinkin kirmasi pitkien jalkojensa kanssa hyvinkin vaarallisesti LTU:n maalille kerta toisensa jälkeen), Tanja luottokärki kävi kanssa kerta jatkuvalla syötöllä maalilla pörräämässä (useita reboundejakin käytiin nappaamassa). Pelinäytöt olivat kauden parasta (kirjoittajan mielestä peli menee suoritukseltaan jopa top 10 peleihin). Hieman oli huonoa tuuria ropissut sinne aamusiemenien joukkoon, kun ei se pallo vaan sinne maaliin suostunut menemään.

Loppuminuuteilla Mari päätti, ettei lähde kotiin ilman maalipörssipisteitä, ja tykittikin KaaPSin avausmaalin. Vain muutama minuutti myöhemmin, Mari tykitti tapansa mukaan toisen kudin, ja taas heiluvat LTU:n verkot. Pelin viimeiset 5 minuuttia oli tyystin Ladyjen hallitsema, ja kerta toisensa jälkeen maalialueella oli pöhinää. Ei valitettavasti tällä kertaa saatu enempää palloja verkkoon uppoamaan, ja fasaanien oli pakko tyytyä 3-2 tappioon. Hymyä ei kuitenkaan tappio lannistanut, koska jokainen lady tiesi antaneensa aivan kaikkensa pelin aikana. Kukkurallinen onnea ensi kertaan voisi tehdä tehtävänsä.

3 sulkaa koko joukkueelle upeista yksilö- ja joukkuesuorituksista (erityisesti taistelutahdosta ja rohkeudesta)