MarttMu - KaaPS Ladies 2-1

Share |
24.05.2018

Illan otteluun lähdettiin kiireen keskeltä kuka mistäkin kevätjuhlasta, mutta yllätykseksi pelin alkuvihellyksen soidessa kaikki KaaPSn pelaajat (yksi vaihtari) olivat kentällä tai sen laidalla. Kuuma keli ja nuoret vastustajat lupasivat tiukkaa taistoa. Pelistrategiaksi valittiin, että vastustajan maalitykki nro 17 pidetään tavalla tai toisella. 

Nora lupautui maaliin ensimmäiseksi puoliajaksi ja hoiti urakan kunnialla kotiin hyvillä poiminnoilla ja avauksilla. Mari on löytänyt tälle kaudelle huikean vireen. Vastustajien kiljuessa paitsiota Mari otti pallon päättäväisesti ja veti pelin kolmannella minuutilla jäätävän tykkivedon vastustajan maalivahdin ja sivutolpan välistä ylämummoon niin, että verkot soi. Peli oli hyvin tasaista ja kerrankin voi sanoa, että syöttöpeli kulki upeasti alhaalta ylös. Keskikentällä Martsu ja Elli pyörittivät peliä mallikkaasti Katille, Tanjalle ja Marille. Puoliajalle siirryttiin mielekkäissä, vaikkakin lämpimissä fiiliksissä.

Nora halusi kentälle pelaamaan ja KaaPS äänesti Katin maaliin unohtaen täydellisesti, että edellisen kerran omissa soi noin 8 kertaa. No sitä saa, mitä tilaa...

54 minuutin kohdalla syntyi vastustajan maali tarkkana sijoituksena vasempaan alakulmaan maalivahdin seistessä suorilla jaloilla (ei vastaantuloa).

Hetki tämän jälkeen Nora oli omassa päädyssä puolustustehtävissä ja tukijalan nilkka napsahti ilkeästi. Valitettavasti hänen pelikausi päättyi tähän. Tästä KaaPSn sulat laskivat alavireisesti, kun huomattiin, että nestehukka uhkaa, kun ei päästä juomaan eikä vaihtoon. Fiksu tuomari antoi pienen hengähdys- ja juomatauon, jotta ei tarvinnut enempää kantaa pelaajia kentän ulkopuolelle virkoamaan.

Pakisto pelasi huikean pelin. Tasaista uurastusta ja pallon katkaisuja Lindalta, joka piti oman laitansa hyvin. Riikka putsasi ja torppasi uskomattomalla tehokkuudella kaikki vastustajan yritykset. Ja Sirkku pelasi luultavasti elämänsä pelin. Niin varmat pallonriistot ja syötöt omille, että kuka tahansa puolustaja olisi ollut tähän suoritukseen tyytyväinen.

Mutta mutta... vastustaja pääsi rankaisemaan kulmatilanteesta pelin loppuvaiheessa. Martsun päästä pallo kimposi tolpan kautta maaliin Riikan ja Katin katsellessa avuttomina perään.

Sen jälkeenkin peli pyöri suurimmaksi osaksi vastustajan päädyssä pakkien palauttaessa kaikki pallot keskikentälle takaisin, mutta kavennusta ei enää saatu aikaiseksi hyvästä pelinhallinnasta huolimatta.

3 sulkaa Sirkulle aivan huikean hienosta pelistä. Varmat pysäytykset ja syötöt ihan kuin oman pelipaikkansa löytäneenä.
2 sulkaa koko joukkueelle tsemppaamisesta vähillä vaihtureilla ja kuumalla kelillä. Pakisto sai myös pidettyä nro 17 aivan kuten sovittiin.
1 sulka Noralle hyvästä pelistä maalissa ja kentällä. Tsemppiä paranemiseen.
21.05.2019LTU - KaaPS Ladies
13.05.2019AC Sauvo - KaaPS Ladies
06.05.2019PiPS Naiset - KaaPS Ladies
08.02.2019Pojat B-junnuihin
06.09.2018AC Sauvo - KaaPS Ladies 0-1
30.08.2018LTU - KaaPS Ladies 0-2
28.08.2018KaaPS Ladies - Vg-62 1-3
20.08.2018KaaPS Ladies - VG-62 1-3
20.08.2018KaaPS Ladies - Vg-62 1-3
13.08.2018KaaPS Ladies - PiPS Naiset 1-0

Siirry arkistoon »