KaaPS Ladies - SC Wolves 3-3

30.07.2018

KaaPS taistelee! Pitkän kesätauon jälkeen fasaanittaret kohtasivat kotikentällä SC-Wolvesin. Keli oli upean aurinkoinen ja lukuisat ampiaisetkin olivat kokoontuneet seuraamaan peliä, tai oikeastaan pelaajia. Peli saatiin alusta asti hyvin pyörimään ja molemmissa päissä tilanteita riitti. Kahdeksan peliminuutin jälkeen vaihdosta kentälle lompsi uusi tulokas Heba. Pallo vieri kohti hölmistynyttä Hebaa, joka päätti kokeilla onneansa kaukovedolla. Ahne veto päätyi kuin päätyikin SC Wolvesin maalivahdin sormien yli suoraan reppuun.

Kauan ei johtoasemasta ehditty nauttia, kun omassa verkossa soi. Puolustuksella oli haasteita pitää kiinni vastustajan älyttömän nopeaa ja taidokasta, vihreätossuista kärkipelaajaa. Puolustuksen porukka kyllä yritti kaikkensa ja Sirkulta esimerkiksi nähtiin muutamia tosi hyviä fyysisiä katkoja. Seuraavaksi oli KaaPSin vuoro nokittaa SC Wolvesia. Martsu antoi Marille syötön ja Mari taidokkailla harhautuksilla pujotteli Wolvesin puolustuksen ohi ja tykitti pallon susijengin verkkoon.

Leideillä riitti paikkoja, joista esimerkkinä Hekun antama unelmavapari! Aivan maalin takakulmaan, johon valitettavasti Wolvesin molari sai vielä sormensa väliin. Aino pysäytti puolustuksessa lähes kaikki pitkät avaukset kuin seinään ja Riikka teki vauhdikkaita nousuja hyökkäysalueelle. Taisto oli kovaa, mutta ylhäällä kärkkyvä limetossuinen vauhtitykki karkasi pakistolta ja teki jälleen maalin. Katja veti hyviä torjuntoja ja rohkeita vastaantuloja, mutta valitettavasti SC Wolvesin kärjen vedot olivat jokaisen maalivahdin pahimpia painajaisia. Lähivetoja (vieläpä melko tarkkoja) alanurkkiin. Paraislaiset eivät tyytyneet tasalukemiin vaan pelin viimeisellä kymmenellä minuutilla napauttivat johtomaalin KaaPSin reppuun.

Tästä fasaanittaret hullaantuivat ja päättivät, ettei ilman pistettä kentältä lähdetä! Mia tarjosi tukensa pakistolle, jotta vapautui enemmän vartijoita Wolvesin kärjen kimppuun. Enää ei ryttyillä leideille.Vain minuutti Wolvesin johtomaalista, Riikka heitti pitkän heiton, jota Mariel päällänsä jatkoi niin, että debyyttipeliä KaaPSissa pelaava Marie sai otolliselle alueelle pallon. Marie ei aikaillut hetkeäkään, vaan taituroi varmaotteisesti vasurivedon häkkiin! Kiitokseksi kärjen paikasta, Marie toi KaaPSin tasoihin ja syyskierrosta jatketaan nyt yhtä pistettä rikkaampana, pelin päättyessä 3-3 loppulukemiin.

3 sulkaa Tanjalle, joka jaksoi painaa, kuin höyryveturi!

2 sulkaa Katjalle, joka ei vapissut, vaikka vastassa oli ilkeitä 1v1 tilanteita, vaan hoisi tonttinsa mallikkaasti.

1 sulka Marielle, joka tarjoili suorastaan unelma passeja maalin edustalla.

19.11.2019P17 harjoitukset alkaneet !
02.09.2019KaaPS Ladies - LTU
21.05.2019LTU - KaaPS Ladies
13.05.2019AC Sauvo - KaaPS Ladies
06.05.2019PiPS Naiset - KaaPS Ladies
08.02.2019Pojat B-junnuihin
06.09.2018AC Sauvo - KaaPS Ladies 0-1
30.08.2018LTU - KaaPS Ladies 0-2
28.08.2018KaaPS Ladies - Vg-62 1-3
20.08.2018KaaPS Ladies - VG-62 1-3

Siirry arkistoon »