KaaPS Ladies - SoVottaret 1-6

25.04.2017

Fasaanittarien ja Someron naisten peli käynnistyi Kaarinan keskurilla jälleen iltamyöhään niin kuin näissä peleissä tällä kaudella tapana on. Fasaanittarien peli oli alkuun vähän kohmeista ja sekaisin, vaikka tällä kertaa kelikään ei ollut niin viileä kuin aiemmissa kauden peleissä. Johtuikohan siitä, että perusmuurimme ja luottopakkimme Enni ei ollut vielä ehtinyt paikalle puolustusta johtamaan vai mistä, niin vastustaja pääsi rankaisemaan jo heti ottelun ensiminuuteilla. Maalista vastasi Someron joukkueen tähtipelaaja. Ja ei mennyt kauaakaan, kun jälleen oli sama pelaaja asialla. Pelejä saattaisi hyvinkin olla tarjolla jossain korkeammassakin sarjassa tälle pelaajalle, niin hyvin oli pallo hallussa. Fasaanittaret pääsi kaventamaan 1-2 ensimmäisen puoliajan puolessavälissä, kun Marin syötöstä Kati iski pallon vakuuttavasti maaliin. Kuitenkin Somerolaiset pääsivät vielä tekemään yhden maalin rangaistuspotkusta ja arvaatte varmaan kuka maalin teki, no tietenkin joukkueen tähtipelaaja! :)

Toiselle puoliajalle lähdettiin sisuuntuneena ja Ennikin ehti tulla rauhoittamaan ja organisoimaan alakerran puolustusta. Mutta niin vaan maalit teki Somero eikä fasaanittaret. Ja maalintekijänä kaikkiin maaleihin toimi jälleen kukapa muu kuin joukkueen tähtipelaaja! Siitä kaksi hattua! Fasaanittaret pelasi kuitenkin hyvän pelin ja ilman tätä pitelemätöntä vastustajan maalitykkiä numerot olisivat voineet olla ihan jotain muuta!

Sulkia kuitenkin taas jaetaan:

3 sulkaa ansaitsee Kati upeasta maalista

2 sulkaa menee jälleen kerran gepardin voimalla juoksevalle ja taistelevalle Miialle

1 sulka Katjalle maaliin, hyviä pelastuksia ja noin mahtaville maaleille, joita vastustajan tähtipelaaja teki, nyt ei yksinkertaisesti vaan voi mitään :)

17.08.2022Paiha 3 - KaaPS Ladies 0-2
01.08.2022Jyske - KaaPS Ladies 1-0
15.05.2022EFC - KaaPS Ladies 5-3