SC Wolfes - KaaPS Ladies 0-3

04.05.2017

Aurinko paistoi ja pilvetön taivas, kun fasaanit lähtivät pistehakumatkalle kauniiseen saaristoon till Pargas. Saaristoilma oli selvästi parempaa ja fasaanit kirmasivatkin kentällä loistavasti heti pillin alkuvihellyksestä jo. Eikä kauaa ehtinyt peli vanheta, kun saaristolaisvahvistuksemme, Paraisten kultajalka Tanja jo pisti pallon vastustajan maaliin. Hetkeä myöhemmin sama rouva asialla jo. Tanja nautti selvästi kotiseudulla pelaamisesta! Mahtoi paraislaisia harmittaa, kun ovat menettäneet kultakimpaleensa naapuripitäjään..

Puoliajalle mentiin 2-0 johtoasemista. Toiselle puoliajalle fasaanit kirmasit taas rennoin jaloin ja eikä kauaa mennyt, kun arvaatteko jo ketä pisti pallon maalin, vastustajan  puolustajan ja molarin erehdyksestä! Tanja haistoi paikan ja rankaisi tietenkin vastustajaa virheestä. Sudet alkoivat väsymään ja susien kaato oli näin suoritettu.

Ei Tanja kuitenkaan yksin ihmeisiin pystynyt. Vahva puolustus Katjan komeilla karjaisuilla höystettynä piti oman maalin puhtaana ja hyökkäyspäässä maalipaikkoja oli kyllä kuin sieniä sateella. Oli millin päästä kiinni ettei Riikan ja Katin ohjustakin nopeammat vedot uponneet susien maaliin. Tolpatkin kolisi vaan. Joskus liika tarkkuus kostautuu.

Kaiken kaikkiaan matka saaristoon sujui hyvin, solen skiner ja 3 pistettä taskussa on hyvä jatkaa seuraavan lähiönaapurin (PiPS) kaatoon.