KaaPS Ladies - Lieto 2 3-1

23.06.2015

Keskurin tihkusateen peittämälle keinonurmelle pölähti hädin tuskin juhannuksesta toipunut ladies-joukkue. Jo alkulämpöjen kohdalla huomattiin, että ei se vesi mitään haittaa ja useimmat rohkenivat pelata sortseissa kesän kunniaksi.

Tänä kesänä KaaPSia vaivannut pakkipula paikattiin taas hyökkääjistön voimalla ja siellä pelasikin puolet joukkueesta pelin aikana. Ei se kuitenkaan laadussa ja tasossa pahemmin näkynyt, vaan puolustuspää saatiin pidettyä yhtä vastustajan onnenkantamoista lukuun ottamatta puhtaana.

Pelin alku oli aika hapuilevaa kun haettiin vähän omia paikkoja ja katsottiin, millä tempolla vastustaja lähtee peliin mukaan. Miia herätti ihastusta hienoilla jalkakikoilla, syötöillä ja riplailuilla omassa puolustuksessa. Varmaotteinen pakisto selvitti kaikki tilanteet ja Elinalla oli juuri ja juuri sen verran töitä ettei ihan paleltunut märkänä maalissa.

Hyökkäyspäässä oli muutamia hyviä yrityksiä ensimmäisellä puoliajalla mm. Martsun hyvät puskut kulmatilanteista nipin napin ylärimasta yli. Vedot eivät kuitenkaan löytäneet tietään vastustajan maalivahdin selän taakse. Ensimmäinen erä siis tahkottiin maalittomasti.

Toisella puoliajalla fasaanitarten sulat saatiinkin pörhölleen silkasta hämmästyksestä. Liedon yksi pelaaja reväytti reitensä ensimmäisen puoliajan aikana ja he tekivät katsomosta käsittämättömän rekrytoinnin. Ensimmäisen kerran historian aikana vastustaja kävi vaihdattamassa autossa saman pelipaidan ja numeron pöytäkirjaan kirjaamattomalle pelaajalle. Koska häntä ei ollut merkitty nimellä, jää se lienee salaisuudeksi. Paremman puutteessa kutsukaamme häntä Kung-Fu-rekrytoinniksi. Leuat olivat tipahtaa maahan hänen monien edesottamuksien vuoksi. Aivan jäätäviä katapulttipuskuja, kovia vetoja ja raffeja otteita (ei ollut ihan harrastesarjan rekry). Suurin ällistyksen aihe oli Elinan maalille suuntautunut Kung-fu-potku-heittäytyminen, jonkalaista ei ole edes kirjoittaja nähnyt 30-vuotisen peliuransa aikana. No se siitä, ei hän kuitenkaan mitään saanut kentällä aikaiseksi, toisin kuin meidän aina takuuvarmat hyökkääjät.

Toisella puoliajalla alkoi KaaPSin jauhaminen tuottamaan tulosta. Kati tiputti oikeasta kulmasta alaspäin maalivahdin alueen kulmalle Tarulle, joka jatkoi maalinedustalla olleelle Hekulle ja taulussa oli 1-0 (aivan hävyttömän hieno kuvio). Toinenkin maali oli Hekun käsialaa kun hän puski pallon Katin vapaapotkusta suoraan yläpesään. Tässä kohtaa oltiin jo vähän tuudittauduttu voittoisaan fiilikseen, mistä johtuen vastustaja pääsi tekemään jo mainitun ainokaisensa. Valitettavasti tuomarin lempeys ei ollut kotijoukkueen mieleen vaan ihmeteltiin joukolla kun hän kävi neuvomassa kädestä pitäen vastustajalle, mistä sitä kulmapotkua kuuluukaan antaa. Onneksi Taru ei ollut moksiskaan merkillisistä kuvioista vaan pelasi omaa hyvää peliään viimeistelemällä matalan vedon  vasempaan alakulmaan vastustajan maalin edestä pienen kikkailun päätteeksi ja loppunumeroiksi saatiin tähän peliin 3-1.

Onnittelut kaikille KaaPSin pelaajille kevätkauden menestyksestä, kesälomille lähdetään sarjajohtajan paikalta.

09.06.2021PIF Naiset 2 - KaaPS Ladies 5-1
03.07.2020P17 / KaaPS Akatemian kausi käynnissä. Murskaava alku...
10.09.2014TuPy - KaaPS Ladies 4-0
06.09.2014Historian eka Triplarapsa: ÅCF-KaaPS 5-1, KaaPS-Sovo2 4-1 ja Mynpa-KaaPS 2-1
02.09.2014KaaPS Ladies - RaiFu 2-2
29.08.2014ÅIFK 2 - KaaPS Ladies 4-0
20.08.2014KaaPS Ladies - Wilpas 0-4