TuKV - KaaPS Ladies 6-5

13.11.2021

Joukkue on saanut mukaan uusia vahvistuksia tälle kaudelle, ja odotukset olivat korkealla eli hyvällä fiiliksellä mentiin kentälle. KaaPS aloittikin ensimmäisen pelin TuKV:n joukkuetta vastaan dynaamisesti ja Mona teki ottelun ensimmäisen maalin ajassa 5.37. peli kulki varsin mallikkaasti, oli Sirkun kikkaa, syöttelypeli toimi, puolustettiin taidolla ja tahkottiin varsin tasaväkisesti päästä päähän. Kisurit tasoittivat parin minuutin sisällä, josta sisuuntuneena Mona veti jo illan toisen osuman vastustajan verkkoon. Puoliajalle lähdettiin niukassa johtoasemassa.

Toisessa erässä alkoi tapahtua monellakin tavalla. Järjestäjän toimitsijat osasivat käyttää laitteita rajallisesti, joten kaikki loput maalit on merkitty kellonaikaan 15.00 riippumatta, kuka maalin on tehnyt. Suurin piirtein tapahtui kuitenkin seuraavaa: Kisureitten maalivahti päätti yllättää Katjan maalilla ja vetäisi kunnon banaanipotkun suoraan omalta maaliltaan KaaPSin verkkoon. Sitä ihmeteltiin hetki, koottiin rivit, sukaistiin yllätyksestä pölähtäneet höyhenet ja Sirkku vetäisi toisessa päässä pallon Kisureitten verkkoon pikku hässäkän jälkitilanteesta. Taas edettiin hetki ja vastustajan maalivahti päätti toistaa edellisen banaanpotkun, tuloksena maali Katjan ihmetellessä, mitä tässä just tapahtui. KaaPSin puolelta maaliteossa onnistuivat kertaalleen vielä Mona (kolmannen kerran eli hattutemppu) sekä Paula pääsi avaamaan pistetilin KaaPSissa viime minuuteilla. Olisi voinut luulla, että tässä tää nyt oli, mutta ei ollut ei. Kisureitten Alice Bittante oli vasta lämmennyt, kun peli oli jo ehtoopuolella ja teki vastaavasti kolme maalia pelin loppukahinoissa. Lopputulos KaaPSille harmillisesti 6 – 5 tappio.

Kokonaisuutena peli oli tasaväkinen ja KaaPS pelasi oikein hyvää peliä puolustuksessa Riikan, Katjan ja Sofian toimesta, kuin hyökkäyksessäkin, jossa palloa pidettiin varsin taitavasti mm. Marin, Sannan ja Jennyn perusvarmoilla suorituksilla. Uudet pelaajat istuivat porukkaan hienosti ja ajatukset menivät yksiin kentällä varsin mallikkaasti.

Kolme sulkaa kauden avauksesta taidokkaalle Monalle

Kaksi sulkaa hyvästä yhteistyöstä koko joukkueelle

Yksi sulka hyvistä avauksista Katjalle

Toinen peli perään KaaPS – MaPS 1 – 16

Tästä pelistä ei jäänyt paljoa lapsille kerrottavaksi. On täysin järjetöntä, että joukkueiden tasoerot ovat näin suuret. MaPS voitti myös Kisurin reilulla 15 – 0 voitolla. Palloliitto ja kyseinen joukkue voisivat katsoa vähän peiliin, mitä järkeä tällaisessa on? Olisiko sittenkin sarjataso ylempänä kolmosessa oikeampi paikka?

KaaPS teki kaiken minkä voi eli maaliin meni Riikka urheasti vaikka tiesi saavansa kylmää kyytiä. KaaPS yritti kyllä parhaansa, mutta ylivoimaiselle vastustajalle ei vaan voi mitään. Mona sai tehtyä KaaPSin ainoan maalin ajassa 14.03, mutta siihen mennessä vastustaja oli mättänyt jo 11 maalia.

Jossain vaiheessa Sirkku huomautti tuomarille, että peli kestää aivan tolkuttoman kauan. Syy oli se, että toimitsijat ottivat ajanoton pois päältä joka kerta kun maalivahdit ottivat pallon käteen pelitilanteessa. Lopulta myös tuomari huomautti ajanotosta, että peli etenisi kohti lopullista infernoa. KaaPSin luottopelaaja Sanna astui huonosti nilkalle pelitilanteessa ja epäili akillesjänteen katkeamista. Siihen loppui peli hänen osaltaan. Loppua kohden fiilis laski jo kaikilta, oli ärsyttävää ottaa teineiltä turpaan isoilla luvuilla, lauantai-ilta oli jo myöhä. Muistini mukaan KaaPS luovutti ensimmäisen kerran ikinä pelin ennen varsinaisen peliajan loppumista, Sirkun sanoin ”turha hankkia enempää vammoja kenellekään”.

Ottelun sulat:

Kolme sulkaa joukkuehengen osoituksesta ja maaliin menemisestä Riikalle

Kaksi sulkaa Sirkulle, että tajusi kellotuksen olevan väärä ja uskalsi luovuttaa pelin

Yksi sulka koko joukkueelle yrittämisestä ylivoimaisen vastustajan edessä, se ei ole milloinkaan palkitsevaa

17.08.2022Paiha 3 - KaaPS Ladies 0-2
01.08.2022Jyske - KaaPS Ladies 1-0
15.05.2022EFC - KaaPS Ladies 5-3
02.05.2022KaaPS Ladies - PaiHa
25.04.2022Wilpas - KaaPS Ladies
18.04.2022KaaPS Ladies - PIF2
13.11.2021TuKV - KaaPS Ladies 6-5
13.09.2021KaaPS Ladies - SC Wolves 3-1
09.09.2021AC Sauvo - KaaPS Ladies 2-4
06.09.2021FC Wolves - KaaPS Ladies 1-1

Siirry arkistoon »