Wilpas - KaaPS Ladies

25.04.2022

Tässä autossa tehty kimpparapsa 😄
Wilpas - KaaPeeÄs ei tiedetä kuink mont - nolla. Vanha kunnon kasi ei pettäny taaskaan. Sitä ennen kartturikin oli jo kujalla. KaaPSin uusi vahvistus Minna teki mahtavan debyytin! 💪 Jonnan paluu tauolta pelasti kokoonpanon👍 Loput saapui kentälle neljä minuuttia ennen pelin alkua. Tuomari kehotti ottamaan pari juoksuaskelta. Riikka sai vaihdettua kenttäpuoliskon, Arska ei paistanut silmiin ja alkuverkkaakin saatiin vähän lisää! 😄 Katja piti lepohetkistä huolen tykittämällä pallon kaakkoon tasaisin väliajoin. Ekan puoliajan jälkeen tilanne oli maltillinen 2-0, taistelutahto oli siis päällä, niinkuin KaaPSilla aina! Alli rynnisti vastustajan kimppuun ulottuvin jaloin uskomattomin ajoituksin. Päivi piti KaaPSia pystyssä uusi KaaPSin Youtube-kanavakin suunnitelmissa. Riikka sai kerran käännettyä kasin nurin. Sofia teki uskomatonta työtä pakistossa palloja katkoen. Jenny taisteli loppuun saakka polvikivusta huolimatta. Sirkku piti niin KaaPSin kuin vastustajankin tunnelmaa yllä Autiotaloa laulellen auringon laskiessa selkäsi taa - siitä lähtikin KaaPSin alamäki. Taitavat mutta mukavat vastustajat kikkailivat lopulta 8 maalia, ja numero 8 niistä useamman kikkaillen teki tai syötti kaverille.