KaaPS Ladies - LTU

30.08.2021

KaaPS Ladies saapui kotikentälle derbyotteluun edellisen pelin kirvelevästä tappiosta sisuuntuneena. Huikeat KaaPon kannustusjoukot siivittivät pelin heti hyvään tempoon, kun vastassa oli sarjakärki ja paikallisvastustaja LTU.

Tällä kertaa vältyttiin suuremmilta loukkaantumisilta, vaikka Sirkku nappasikin pallon suoraan naamaansa vastustajan jalasta. Peli oli hyvää tasaista vääntöä alusta loppuun saakka. Fasaanittaert pääsivät hieman hallitsemaan peliä ensimmäisen puoliajan, jonka jälkeen tilanne oli edelleen tasan 0-0. Toisella puoliajalla Heidin huikea taistelu palkittiin, kuten edellisessäkin LTU-pelissä ja Ilonan tarkasta poikittaissyötöstä Sirkun sivuhipaisulla pallo löysi Heidin jalkaan. Ja oi mikä rauhallisuus ja harkitsevuus: pallo siirtyi vielä moneen kertaan jalasta toiseen ennen tarkkaa sijotusta oikeaan alapesään!

Loppupeli meinasikin mennä paniikiksi keltapaitaisten yrittäessä vimmatusti tasoitusta. Mutta KaaPS taisteli ja kesti! Tuomarin viheltäessä pilliinsä pelin päättymisen merkiksi peli oli edelleen 1-0 ja sarjakärki kaadettu ensimmäistä kertaa tällä kaudella. KaaPS!